Ik kies voor de opleiding grootkeukenmedewerker omdat...
ik graag met voeding werk en daarbij graag trots ben op een goed resultaat dat door veel mensen kan worden geproefd. ik hou van een gevarieerde job waarin teamwork centraal staat.
Als ik afgestudeerd ben als grootkeukenmedewerker dan...
heb ik verschillende mogelijkheden naar een aangename toekomstige job toe. kan ik terecht als medewerker in grootkeukens van ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, dienstencentra, vakantiecentra, privébedrijven, scholen, ... heb ik meestal vaste werkuren en werk ik in team. Er zijn vaak ook mogelijkheden om door te groeien in het bedrijf. kan ik werken in de horeca. Daar kan ik een mooie loopbaan uitbouwen met veel ruimte voor creativiteit en een loon naar werk. kan ik terecht in de industrie. In voedingsproductiebedrijven komt mijn kennis over hygiëne en voeding van pas bij veel taken.
Als ik afgestudeerd ben als grootkeukenmedewerker moet ik kunnen...
Eigen werkzaamheden plannen Eigen werkzaamheden op de werkplek organiseren Werkzaamheden voorbereiden Een administratie bijhouden Materialen en grondstoffen herkennen Onderhoudsvoorschriften naleven Zelfstandig en in team werken Met voorschriften inzake kwaliteit en welzijn omgaan
Ik krijg volgende vakken in mijn opleiding grootkeukenmedewerker
1ste jaar Opleidingsfase
2de jaar opleidingsfase
1ste jaar Kwalificatiefase
2de jaar Kwalificatiefase
GASV
6 uur
6 uur
5 uur
5 uur
BGV
19 uur
19 uur
21 uur
21 uur
LO
3 uur
3 uur
2 uur
2 uur
LBV
2 uur
2 uur
2 uur
2 uur
ICT
2 uur
2 uur
2 uur
2 uur
GASV = Geïntegreerde Algemene Sociale Vorming (taal - wiskunde - maatschappelijke vorming) BGV = BeroepsGerichte Vorming LO = Lichamelijke opvoeding (sport - spel - zwemmen) LBV = LevensBeschouwelijke Vakken ICT = Informatica en multimedia In de kwalificatiefase wordt ook stage voorzien. Er bestaat mogelijkheid tot een 6de ABO jaar
In mijn opleiding grootkeukenmedewerker leer ik...